Oferte de locuri de munca in Olanda si Germania

Agentia noastra este specializata in oferirea de locuri de munca in Olanda si Germania. Colaboram cu mai multi angajatori importanti, asadar va putem oferi o gama variata de locuri de munca din care sa-l alegeti pe cel care vi se potriveste.

De retinut!

Runway utilizeaza un "model flexibil" de recrutare, ceea ce inseamna ca veti putea lucra la diferiti angajatori in diferite ture, pentru a va asigura ca veti completa intotdeauna orele de lucru la norma intreaga.

Posturi disponibile la Aeroportul Schiphol - Olanda

Descoperiti posturile vacante pe care le gestionam in mod regulat pentru clientii nostri. Consultantul dumneavoastra va va explica pentru ce client va vom selecta si unde va puteti astepta sa lucrati.

Manipularea bagajelor

Sarcina dumneavoastra va fi sa manipulati bagajele si sa fiti responsabil pentru a va asigura ca acestea ajung la avionul potrivit, sau invers la proprietarii lor.

Manipularea marfurilor

Principiul muncii in domeniul cargo va fi similar cu cel al manipularii bagajelor, dar in acest caz se vor manipula marfuri cu destinatia sau provenind din Olanda.

Servicii de curatenie in avion

Sarcina membrilor echipei de curatenie va fi de a curata rapid si de a pregati cabina aeronavei pentru urmatorul zbor.

Joburi in Olanda

Oferim servicii de recrutare de inalta calitate pentru posturile vacante pe care le administram in mod regulat pentru clientii nostri.

Amsterdam

Logistica

Va veti ocupa de incarcarea si gestionarea marfurilor, veti cataloga si va veti asigura ca incarcaturile sunt ambalate si expediate in vehiculele si locatiile potrivite.

Amsterdam

Livrator Just Eat

Veti lucra de la un punct central si veti colecta alimente de la restaurantele din Amsterdam pentru a le livra la diverse adrese.

Amsterdam

Servicii de curatenie in tren

Responsabilitatea dumneavoastră va fi să curățați, igienizați și pregătiți eficient vagoanele trenurilor pentru următoarea cursă.

Recrutarea care se potriveste
nevoilor dvs.

Suntem mândri să oferim servicii personalizate de recrutare pentru a satisface nevoile individuale ale clienților noștri și pentru a contribui la creșterea echipelor lor.

Joburi in Germania

Asiguram servicii de recrutare de calitate superioara pentru pozitiile deschise pe care le gestionam in mod regulat in orasele München, Cologne, Aachen si Bonn, pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

München, Cologne, Aachen si Bonn

Livrator Just Eat

Veți opera de la punct central, colectând alimente de la restaurantele din Germania pentru a le livra la adrese variate. Runway este unul dintre furnizorii principali desemnati pentru serviciile de livrare Just Eat.

Angajatorii nostri

Runway colaboreaza cu unele dintre cele mai importante companii care isi desfasoara activitatea pe Aeroportul Schiphol, dar si in Amesterdam.

Sunteti pregatit pentru o noua provocare profesionala?

Alegeti acum cu incredere deplina locul de munca care vi se potriveste si initiati procesul de aplicare.