Conditii de eligibilitate

In aceasta pagina veti putea consulta toate criteriile de eligibilitate solicitate atat la nivel legal de autoritatile olandeze, cat si in ceea ce priveste angajamentul contractual pe care va urma sa-l realizati dupa ce alegeti unul dintre joburile disponibile.

Criterii de eligibilitate

Suntem obligati de legislatia olandeza sa ne asiguram ca toti oamenii pe care ii propunem pentru angajare se incadreaza in conditiile legale impuse si indeplinesc cerintele de securitate. Drept urmare, pentru a indeplini standardele noastre minime, trebuie:

  • sa fi locuit in UE timp de opt (8) ani
  • sa aveti dreptul legal de a lucra in Tarile de Jos (rezidenta in alte tari UE nu este suficienta)
  • sa aveti cazierul judiciar curat
  • sa puteti vorbi limba engleza cel putin la nivel de baza (acest lucru este necesar pentru siguranta si securitate)

In cazul in care nu indepliniti aceste cerinte, nu vom putea sa dam curs candidaturii dumneavoastra.

Sunteti eligibil? Aplicati acum la jobul dorit!

Apasati pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de aplicare pentru unul dintre locurile de munca disponibile in Olanda. Un reprezentant Runway va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Angajamentul dumneavoastra

Runway ofera instruire si sprijin in majoritatea rolurilor pentru care recrutam, astfel incat multe locuri de munca nu necesita experienta, desi aceasta este intotdeauna benefica. In schimb, sansele de a reusi sa obtineti o cariera de succes in jobul ales cresc foarte mult si chiar sunt garantate, daca:

  • Sunteti dornic sa participati cu regularitate la sesiunile de instructaj si sa invatati
  • Sunteti pregatit sa va angajati sa lucrati cu noi timp de minimum trei (3) luni, desi noi oferim oportunitati de lucru pe perioade nedeterminate.
  • Sunteti apt fizic - majoritatea locurilor de munca necesita o conditie fizica satisfacatoare. Mai mult, noi vom lua masuri pentru a asigura nivelul optim de incluziune in cazul oricarui tip de dizabilitati, acolo unde este posibil. Asadar, discutati cu consultantul dumneavoastra Runway legat de orice preocupari de acest fel.
  • Sunteti pregatit sa aratati profesionalism, sa munciti din greu si sa va onorati intelegerile stipulate in contract.

Sunteti gata sa faceti un pas major in cariera?

Aplicati acum pentru unul dintre locurile de munca disponibile in Olanda. Un reprezentant Runway va va contacta in cel mai scurt timp posibil.