Procesul de recrutare

Programul noastru de recrutare este conceput astfel incat obtinerea a unui loc de munca in strainatate sa fie cat mai usoara posibil pentru dumneavoastra.

Retineti!

Pentru fiecare dintre etapele enumerate in continuare, atat cele dinaintea angajarii, cat si cele de dupa angajare, veti avea parte de sustinere specializata in limba Romana, oferita de un asistent dedicat din echipa Runway.

Etapele de angajare pe care le veti parcurge

Procesul de recrutare pe care vi l-am pregatit este impartit in 3 etape, pentru ca dumneavoastra sa aveti in fiecare moment o imagine clara asupra etapelor pe care le veti parcurge pentru obtinerea locului de munca dorit. Iata care sunt acestea:

Etapele de aplicare la jobul dorit

1

Completati formularul de inregistrare pentru jobul dorit.

Catre formular

2

Echipa noastra va va contacta pentru a discuta urmatorii pasi.

3

Daca solicitati un loc de munca in domeniul aviatiei, vom completa o cerere pentru autorizatia de securitate necesara pentru a lucra la aeroport, pe care echipa noastra v-o va pune la dispozitie.

4

Vom semna impreuna un Acord de plasare la locul de munca dorit si de atribuire a unei locuinte, beneficiind astfel de securitatea locului de munca si a locuintei in strainatate.

Etapele de dinainte de a incepe sa lucrati

5

Daca aplicati pentru locuri de munca in domeniul aviatiei, autorizatia de securitate va fi procesata in aproximativ trei luni de la depunerea cererii. Cand primiti Autorizatia de securitate, vom stabili impreuna o data exacta de plecare si de sosire in Tarile de Jos. Pentru locurile de munca din afara aeroportului, vom aranja sa va alaturati noua imediat ce va convine

6

La sosirea in Tarile de Jos, va veti inregistra si va veti ridica numarul de inregistrare BSN a doua zi. Echipa noastra va va oferi sprijin complet si in aceasta etapa.

7

Vom semna acordurile de angajare la biroul angajatorului.

Etapele de dupa prima zi de lucru

8

Veti incepe sa lucrati. Turele vor fi flexibile, adaptate la fluxul de transport aerian. Dar nu va faceti griji, veti primi intotdeauna un program specific la timp prin e-mail si SMS.

9

Salariul din prima saptamana va ajunge in contul tau in doua saptamani. Dupa aceea, salariul va ajunge in contul dvs. in fiecare joi.

10

Si ultima - dar si cea mai frumoasa etapa, vei incepe sa te bucuri de noua experienta, sa cunosti Olanda si sa incepi sa iti construiesti o cariera in domeniul ales.

Faceti primul pas! Aplicati acum pentru jobul dorit in Olanda.

Apasati pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de aplicare pentru unul dintre locurile de munca disponibile in Olanda. Un reprezentant Runway va va contacta in cel mai scurt timp posibil.