Beneficiile dumneavoastra

Runway este unul dintre cei mai importanti parteneri de recrutare la Aeroportul Schiphol din Amesterdam. Alegeti un loc de munca unic, interesant si bine platit, in cel de-al treilea aeroport ca marime din Europa.

Ce beneficii va oferim noi?

Oferim oamenilor din toate tarile din Europa oportunitatea de a lucra, de a invata si de a castiga mai multi bani in Tarile de Jos.

Taxe ZERO de mediere

Nu veti avea de platit niciun fel de comision sau taxa de mediere din partea agentiei.

Disponibilitate imediata

Garantat veti incepe sa lucrati fie imediat la unul dintre clientii nostri in afara zonelor securizate ale aeroportului, fie dupa aproximativ trei luni de la data depunerii cererii dumneavoastra, pentru una dintre companiile din interiorul aeroportului. (perioada este necesara pentru alinierea la legislatia olandeza si nu prezinta exceptii).

Suport dedicat permanent

Veti beneficia de coordonator si echipa de colegi din tara dumneavoastra, dar si de un birou multilingv, unde un manager de cont dedicat va va sustine in permanenta in propria limba.

Beneficii financiare

Beneficiile financiare reprezinta cel mai important element de interes atunci cand va cautati un job in strainatate, asadar ne dorim sa fim pe cat putem de transparenti cu dumneavoastra.

Salariu saptamanal regulat

Icon Dropdown Menu

Castiguri medii incepand de la 2.500 de euro/luna, in functie de rol, de locatie, de varsta dumneavoastra, de angajator, dar si in functie de orele lucrate.

Ore de lucru garantate

Icon Dropdown Menu

Prin sistemul nostru flexibil de plasare la locul de munca, va putem asigura ca veti ponta intotdeauna numarul de ore necesar pentru a completa norma intreaga. Mai mult, toate orele suplimentare vor fi platite.

Beneficii legale

Icon Dropdown Menu

La majoritatea clientilor exista posibilitatea de a lucra ore suplimentare pana la un maxim de 60 de ore pe saptamana, iar orele suplimentare lucrate la ore nepotrivite atrag adesea o crestere procentuala a salariului. Toate salariile si ratele orare sunt reglementate de legislatia olandeza a muncii si de contractele colective de munca. De asemenea, acumulati o indemnizatie de concediu de odihna de peste 8%.

Beneficii profesionale

Alegeti un loc de munca unde, pe langa stabilitate si o multitudine de beneficii garantate, veti avea oportunitatea de a evolua profesional si, implicit, de a va creste veniturile. Multi dintre lucratorii plasati de noi au ajuns la posturi de supervizor sau de formare.

Loc de munca permanent

Icon Dropdown Menu

Veti beneficia de stabilitate si predictibilitate la locul de munca, noi oferind garantia unui job permanent, atat timp cat si dumneavoastra va doriti acest lucru.

Oportunitati de cariera

Icon Dropdown Menu

La joburile noastre aveti oportunitatea de a avansa pe niveluri profesionale superioare, remunerate corespunzator. Pentru asta, in primele sase luni veti beneficia de programe de formare pentru calificari internationale in valoare de pana la 2.775€, care vor GRATUITE pentru dumneavoastra.

Cursuri de limba olandeza

Icon Dropdown Menu

Alaturi de programele de formare profesionala, va vom facilita accesul la cursuri specializate unde veti lua lectii de limba olandeza.

Beneficii de cazare

Nu va faceti griji! Veti sti cu claritate toate detaliile esentiale pentru confortul si siguranta dumneavoastra, inca de dinainte de plecarea catre Tarile de Jos.

Cazare asigurata

Icon Dropdown Menu

Veti semna un contract de plasament si cazare inainte de plecarea in Olanda, cu loc de cazare asigurat intr-o locuinta comuna, certificata la Standardele SNF, cu o chirie cuprinsa intre €140 si €190/sapt. Mai multe detalii veti primi de la noi. (dar va puteti aranja si propria cazare).

Transport decontat la job

Icon Dropdown Menu

Noi va vom oferi transport doar daca tura dvs. incepe sau se termina in afara orelor de transport public. In plus, veti beneficia de indemnizatie de calatorie de la angajator pentru a va suplimenta transportul la si de la locul de munca.

Alegeti Runway ca agentie de incredere pentru un job in Olanda.

Va garantam transparenta, flexibilitate, predictibilitate si suport dedicat in limba dumneavoastra, in permanenta. Alegeti acum locul de munca care vi se potriveste si initiati procesul de aplicare.

Aveti si alte intrebari?

Contactati-ne acum, un reprezentant Runway va raspunde la toate intrebarile.