Informatii practice despre angajare in Olanda

Stim ca un loc de munca in strainatate reprezinta un pas important pentru dumneavoastra, de aceea ne dorim sa va oferim toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie pe deplin asumata si maxim de profitabila.

Intrebari frecvente

Iată cele mai comune întrebări primite până acum

Cat de mult voi fi platit?

Icon Dropdown Menu

Salariul mediu va fi de aproximativ 2000 € pe luna, variind in functie de rol, de locatie, de varsta dumneavoastra si de client. Veti fi informat cu privire la salariul pe care il veti castiga inainte de sosirea dumneavoastra.

Toate salariile sunt reglementate de contracte colective de munca pentru a va proteja pe dumneavoastra si drepturile dumneavoastra. Runway se asigura, de asemenea, ca salariul dumneavoastra a fi cel mai eficient din punct de vedere fiscal, permitandu-va sa ramaneti si sa trimteti acasa cat mai multi bani posibil.

Cand voi fi platit?

Icon Dropdown Menu

Prima transa a salariului se va realiza dupa doua saptamani de la inceperea propriu-zisa a lucrului, apoi in fiecare zi de joi, din acel moment incolo.

Cum voi fi platit?

Icon Dropdown Menu

Direct in contul dumneavoastra bancar, in euro; daca nu aveti unul, cereti-i consultantului dumneavoastra Runway detalii despre cum sa va deschideti unul.

Cat costa cazarea?

Icon Dropdown Menu

In functie de locatie, pretul unei locuinte este de aproximativ 140-190 de euro pe saptamana. Veti fi informat in prealabil.

Pot sa-mi aranjez singur cazarea?

Icon Dropdown Menu

Bineinteles, de fapt, va recomandam ca dupa ce ati stat cu noi cateva luni sa preferati sa gasiti ceva privat de inchiriat.

Cat dureaza contractul meu?

Icon Dropdown Menu

Atat timp cat doriti, va oferim un contract pe perioada nedeterminata, insa preferam sa ramaneti la locul de munca la care ati aplicat cu ajutorul nostru pentru cel putin trei luni.

Pot sa-mi iau concediu?

Icon Dropdown Menu

In mod normal, veti lucra cinci (5) zile pe saptamana, asa ca veti avea suficient timp pentru a explora si a va bucura de Olanda. Daca doriti sa va luati mai multe zile libere, va rugam sa ne anuntati cu cel putin doua (2) saptamani inainte, astfel incat sa ne putem pune clientii la curent.

Pot primi plata pentru zilele de sarbatoare?

Icon Dropdown Menu

Da, acumulati salariu de sarbatori pentru toate orele lucrate, puteti lua concediu de odihna dand un preaviz de doua saptamani sau puteti colecta orice salariu de sarbatori ramas daca decideti sa parasiti locul de munca.

Voi putea schimba locul de munca daca nu-mi place?

Icon Dropdown Menu

Am prefera sa nu o faceti, in timpul procesului de recrutare ar trebui sa va oferim toate informatiile necesare pentru a va asigura ca faceti din prima alegerea corecta. Daca exista un motiv real pentru a schimba locul de munca, vom face tot posibilul pentru a va reloca.

Ce costuri suplimentare voi avea?

Icon Dropdown Menu

Va trebui sa aveti cu dumneavoastra suficienti bani pentru a va intretine pana la primul salariu - ceea ce poate dura intre doua si trei saptamani - pentru a va cumpara fel de fel de lucruri obisnuite, cum ar fi alimente si produse de prima necesitate.

Primesc transport la locul de munca?

Icon Dropdown Menu

Va asiguram transport doar daca tura dumneavoastra incepe sau se termina in afara orelor de functionare a transportului public. Va oferim instructiuni complete despre cum sa ajungeti la si de la locul de munca, de la locul de cazare.

Primesc o indemnizatie de calatorie?

Icon Dropdown Menu

Majoritatea clientilor va vor oferi o indemnizatie de calatorie pentru a va suplimenta transportul la si de la locul de munca. In cazul in care aceasta nu acopera costul total al transportului dumneavoastra, veti compensa diferenta. Transportul public din Tarile de Jos este excelent si fiabil, iar inchirierea de biciclete este foarte ieftina; consultantul dumneavoastra va va oferi detalii.

Ma va lua cineva de la aeroport?

Icon Dropdown Menu

Nu, deoarece cozile de la securitate si colectarea bagajelor sunt greu de prevazut, nu putem veni sa va luam. Biroul nostru este usor de accesat cu trenul si se afla la doar 20 de minute de aeroportul Schiphol.

Voi beneficia de sprijin in timpul sederii mele aici?

Icon Dropdown Menu

Bineinteles, in biroul nostru se vorbesc noua (9) limbi straine, astfel incat va exista cineva care sa va asiste in limba dumneavoastra pentru a va ajuta cu orice problema. In plus, avem persoane dedicate pentru orice fel de intrebari sau solicitari pe care le puteti avea. La sosire veti primi o lista completa cu datele de contact.

De ce imbracaminte de lucru voi avea nevoie?

Icon Dropdown Menu

Va vom trimite o lista de bagaje, veti avea nevoie de imbracaminte de lucru buna si va vom anunta la ce sa va asteptati pentru fiecare lucrare. Va vom pune la dispozitie echipament de inalta vizibilitate, impermeabile si cizme de lucru.

Aveti si alte intrebari?

Contactati-ne acum, un reprezentant Runway va raspunde la toate intrebarile.