Despre noi

Runway faciliteaza accesul dumneavoastra la locuri de munca cu norma intreaga la unele dintre cele mai mari companii aeriene si operatori cu sediul la Aeroportul Schiphol din Amsterdam, Olanda. Oferim oamenilor din toate tarile din Europa oportunitatea de a lucra, de a invata si de a castiga mai multi bani in Tarile de Jos.

Oferim GRATUIT
servicii de recrutare

Suntem specializati in oferirea de locuri de munca pentru Aeroportul Schiphol din Amsterdam, Olanda. Descoperiti posturile vacante pe care le gestionam in mod regulat pentru clientii nostri.

Viziune si Valori

Urmam un model extrem de flexibil de recrutare si plasare, care ne permite sa pregatim personalul intr-o varietate de zone din si in jurul aeroportului, pentru a va oferi dumenavoastra o flexibilitate cat mai mare in alegerea jobului potrivit, dar si pentru a ne asigura ca partenerii nostri vor beneficia in fiecare moment de forta de munca compatibila.

Ne mandrim cu faptul ca suntem profesionisti, etici si onesti, iar acest lucru se cunoaste atat in increderea acordata deja de peste 15.000 de oameni care si-au gasit cu succes un job mai bun cu ajutorul nostru.

Aplicati pentru un job prin Runway! Iata beneficiile:

  • Asistenta specializata in procesul de angajare si de mutare in Tarile de Jos
  • Disponibilitate garantata a locului de munca si program full-time
  • Locuinte mediate, de calitate
  • Sprijin deplin si permanent in propria limba, oferit de echipa noastra

Sunteti pregatit pentru o noua provocare profesionala?

Alegeti acum locul de munca care vi se potriveste si initiati procesul de aplicare.

Despre Amsterdam Airport Schiphol

Aeroportul Amsterdam Schiphol (AMS) este principalul aeroport international al Tarilor de Jos. Este situat la 9 kilometri de centrul orasului Amsterdam si usor accesibil cu trenul sau autobuzul. Este al treilea cel mai aglomerat aeroport din Europa, cu peste 70.000.000 de pasageri pe an. Compania aeriana interna este KLM - Royal Dutch Airlines.

Schiphol este un aeroport modern si avansat din punct de vedere tehnic, cu un mediu de lucru placut, inovator si sigur. Aproape 68.000 de angajati lucreaza acolo, iar acest numar creste rapid in fiecare sezon de vara (iunie pana in septembrie). Pentru a lucra la Aeroportul Schiphol, aveti nevoie de un pasaport Schiphol, pe care il puteti obtine completand un control de securitate. Va putem ajuta cu asta, doar inregistrati-va si lasati-ne pe restul.

How we work and the process we follow

Through True Rich Attended does no end it his mother since

Through True Rich Attended does no end it his mother since

Through True Rich Attended does no end it his mother since

Grey car in the sunsetExchanging wheels
Old wheels stackedCar with opened engine hood

Diagnose Car Problems If You Don’t Know Much About Cars

We provide a full range of front end mechanical repairs for all makes and models of cars, no matter the cause. This includes everything from struts, shocks, and tie rod ends to ball joints, springs everything from struts, shocks, and tie rod ends to ball joints, springs

Book a Service

Aveti si alte intrebari?

Contactati-ne acum, un reprezentant Runway va raspunde la toate intrebarile.