Olanda

Job in logistica

Va veti ocupa de incarcarea si gestionarea marfurilor, asigurandu-va ca incarcaturile sunt ambalate si expediate in vehiculele si locatiile potrivite.

Aplicati acum

Prezentarea jobului

Desi poate fi adesea asociat cu activitatile desfasurate in aeroport, dispunem de o varietate de locuri de munca specifice industriei logistice care va pot pune in contact cu diverse companii importante de transport marfa si logistica din intreaga Olanda.

Contactati-ne astazi si haideti sa descoperim impreuna urmatorul dumneavoastra loc de munca sigur si bine platit. Apasati butonul de mai jos si completati formularul de aplicare. Reprezentantul dumneavoastra Runway va va contacta in cel mai scirt timp.

Aplicati la job

Criterii de eligibilitate

Suntem obligati de legislatia olandeza sa ne asiguram ca toti oamenii pe care ii propunem pentru angajare se incadreaza in conditiile legale impuse si indeplinesc cerintele de securitate. Drept urmare, pentru a indeplini standardele noastre minime, trebuie:

  • sa fi locuit in UE timp de opt (8) ani
  • sa aveti dreptul legal de a lucra in Tarile de Jos (rezidenta in alte tari UE nu este suficienta)
  • sa aveti cazierul judiciar curat
  • sa puteti vorbi limba engleza cel putin la nivel de baza (acest lucru este necesar pentru siguranta si securitate)

In cazul in care nu indepliniti aceste cerinte, nu vom putea sa dam curs candidaturii dumneavoastra.

Sunteti pregatit pentru o noua provocare profesionala?

Alegeti acum cu incredere deplina locul de munca care vi se potriveste si initiati procesul de aplicare.

Angajatorii nostri

Runway colaboreaza cu unele dintre cele mai importante companii care isi desfasoara activitatea pe Aeroportul Schiphol, dar si in Amesterdam.