Olanda

Livrator Just Eat

Veti lucra de la un hub central si veti colecta comenzi de la restaurantele de tip takeaway si de la restaurantele din Amsterdam pentru a le livra la case si intreprinderi.

Prezentarea jobului

Runway este unul dintre cei mai mari furnizori desemnati pentru serviciile de livrare de mancare Just Eat. Lucrand in parteneriat cu Just Eat, am plasat curieri in pozitii cu norma intreaga in toata Olanda.

Just Eat nu necesita acelasi nivel de securitate ca si rolurile pentru care recrutam la aeroport, astfel incat va puteti alatura noua in Olanda in doar cateva saptamani. Acesta este un loc de munca cu norma intreaga, care ofera aceleasi beneficii ca toti clientii nostri.

Putem oferi roluri la Just Eat in timp ce asteptati controlul de securitate pentru roluri la ceilalti clienti ai nostri. Asadar, puteti veni in Olanda mult mai repede.

Aplicati la job

Avantajele acestui job

Tarif

Pana la 20 de euro pe ora - tarif orar, indemnizatii si bacsisuri.

Norma

Munca cu norma intreaga, 5-6 schimburi pe saptamana.

Mobilitate

Just Eat va furnizeaza un mijloc de deplasare tip E-Bike si imbracaminte de lucru pentru orice vreme

Sunteti gata pentru o noua provocare?

Aplicati acum pentru un job de livrator de mancare in Amsterdam. Un reprezentant Runway va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Angajatorii nostri

Runway colaboreaza cu unele dintre cele mai importante companii care isi desfasoara activitatea pe Aeroportul Schiphol, dar si in Amesterdam.