Germania

Livrator Just Eat

Veti activa dintr-un punct central, colectand comenzi de la restaurante de tip takeaway si de la diverse restaurante din orasele München, Köln, Aachen si Bonn din Germania, asigurand livrarea acestora catre domicilii si intreprinderi.

Prezentarea jobului

Runway este unul dintre cei mai mari furnizori desemnati pentru serviciile de livrare de mancare Just Eat. Lucrand in parteneriat cu Just Eat, am plasat curieri in pozitii cu norma intreaga in orasele München, Köln, Aachen si Bonn din Germania.

Va putem oferi pozitii la Just Eat in timp ce asteptati verificarile de securitate pentru rolurile disponibile la ceilalti clienti ai nostri. Astfel, aveti posibilitatea sa ajungeti in Germania mult mai rapid.

Aplicati la job

Avantajele acestui job

Tarif

Intre 13 - 15 euro/ora - tarif orar, indemnizatii si bacsisuri.

Norma

Munca cu norma intreaga, 5-6 schimburi pe saptamana.

Mobilitate

Just Eat va furnizeaza un mijloc de deplasare tip E-Bike si imbracaminte de lucru pentru orice vreme

Sunteti gata pentru o noua provocare?

Aplicati acum pentru un job de livrator de mancare in orasele München, Köln, Aachen si Bonn din Germania. Un reprezentant Runway va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Angajatorii nostri

Runway colaboreaza cu unele dintre cele mai importante companii care isi desfasoara activitatea pe Aeroportul Schiphol, dar si in Amesterdam.